Szórakozás

Alekosz megkérte a barátnője kezét

A reality szereplő nagy lépésre szánta el magát, négy év után megkérte barátnője kezét. Alekosz éppen a lány születésnapján tette fel a nagy kérdést, Bettina pedig annak ellenére is igent mondott, hogy a görög celeb gyakran kerül túl közel Baukó Éva bugyijához vagy éppen melleihez.

Kapcsolatuk egyébként nagyon “romantikusan” indult. Alekosz korábban elmondta, hogy rendelésre kapta a párját, de úgy tűnik, hogy a vakszerencse melléjük állt, hiszen azóta is elviselik egymást és együtt tervezik a jövőt.

Ő rendelésre érkezett. Mikor kijöttem a Villából, elkezdtem járni az országot. A fejemben megvolt, hogy milyen nőt akarok: 17-21 év közöttit, 170 centi magas, hosszú, szőke hajú, és szeresse a tűsarkút, a szoknyát. Szép fehér bőre legyen, ne szoláriumozott. Leírtam a paramétereket egy papírra, odaadtam az öcsémnek pár ezer forint kíséretében, és mondtam neki, hogy mire hazajövök a fellépésről, szerezzen nekem egy ilyen nőt. Egy kérésem volt, hogy hivatásos ne legyen, de mire hazajövök, itt legyen. Hajnalban jöttem haza ittasan, és itt várt egy olyan nő, akit megálmodtam

– mesélte még korábban a celeb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik