Szórakozás

Alekosz szerint a Való Világ mocskos, aljas és primitív lett

A reality celeb még egykori VV nyertesként sem bírja végignézni a Való Világ jelenleg futó nyolcadik évadának összefoglalóit. Szerinte annyira vulgárisak a szereplők, hogy az RTL Klubnak nem lenne szabad adásra tűznie mindezt, ezzel ugyanis lenézik a tévénézőket. Alekosz ezért egy nyílt levelett tett közzé a Facebookon, amelyben tanácsot is adott a csatornának.

Hogy valakit vulgarizmusban vulgarizmusra neveltek, sajnálatos ugyan, de önmagában véve magán ügy. Viszont az, hogy a vulgarizmus mindenféle korlát és ellenőrzés nélkül Adásba mehet, na az már nem magán ügy!

Hozzáteszem, hogy itt nem csak egyszerű kötőszavacskákkal állunk szemben, hanem a legmocskosabb, legaljasabb, legprimitívebb, a Magyar nyelvet gyalázatosan megsemmisítő szóhasználatokkal állunk szemben, amely még arra sem méltó, hogy szavaknak nevezze az ember. Nem, hogy leírja azt.

Kérem nagy Tisztelettel a Magyar RTL – Klub teljes Vezérkarát, hogy állítsa meg a Valóvilágot, a bent maradt szereplőket küldje haza, írjon ki új szereplőválogatást, lehetőleg olyat, ahol én is ott lehetek és beleszólhatok a válogatásba, indítsa el újra az egészet 12-es karikával, helyezze előtérbe a humort és a szórakoztatást, ne nézze le a Tévénézőket.

Tisztelje meg az országot amelynek sugároz, s amelynek fönnmaradását köszönheti. Magyarországnak elméletileg konzervatív kormánya van.

Nem úgy tűnik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik