Szórakozás

Alekosz nem érti, hogy miért nem került be a 21 legértékesebb celeb közé

A többszörös reality szereplő sokáig érezte úgy, hogy méltatlanul mellőzik a képernyőről, miközben ő igazi, minőségi szórakoztatást nyújtana a tévénézőknek. Az elmúlt időszakban ugyan visszacsöppent a reality világába, hiszen az Édes Életben Baukó Évával töltik ki a műsoridő egy részét, de még így sincs megelégedve azzal, ahogyan a média megítéli őt.

Most például azon értetlenkedik, hogy a Forbes magazin top21 legértékesebb magyar celebjének listáján miért nem szerepel a neve. Alekosz szerint ugyanis, ő sokkal ismertebb és népszerűbb, mint például az a Mautner Zsófi, aki a 13. helyet szerezte meg. Az ismetségen túl pedig minden bizonnyal arról is meg van győződve az egykori VV győztes, hogy gasztronómiai tudása is sokkal szerteágazóbb. Gonduljunk csak kiváló bográcsozós videóira.

A 21 legértékesebb Magyar Celeb? És akkor én volnék a 22.? A főszerkesztő Úr nem tudom milyen körökben vizsgálódott akkor, amikor a listát az ismertség és a népszerűség – mint fő szempontok, illetve egyéb szempontok alapján összeállította? Csak mert például a 13. helyezett: Mautner Zsófiáról Kazincbarcikán szerintem kevesen tudnák megmondani azt, hogy végül is kicsoda?

– elmélkedett közösségi oldalán Alekosz, majd arról is megemlékezett, hogy utoljára 2012-ben készült hiteles lista, ebben a témában. (Nyilvánvalóan azért, mert akkor még szerepelt benne.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik