Szórakozás

Érdekes dolgok derülnek ki a Chris Brownt feljelentő nőről

Baylee Curran azt állította, az énekes házában bulizott, amikor az fegyverrel fenyegette meg, ezután vonult ki a rendőrség Chris Brown házához, ahol egy picit ácsorogtak, majd letartóztatták az eset közben érdekes instagram-videókat posztoló (és azóta törlő) férfit. Azóta 250 ezer dolláros óvadék fejében szabadlábra bocsájtották, de az ügy még csak most kezdődik igazán.

Baylee Curranről azóta számos dolog kiderült, például hogy állításával ellentétben nem Kalifornia szépségkirálynője, és hogy korábban is állította már, hogy halálos fenyegetést kapott. A TMZ értesülései szerint a nő 2013-ban kért távoltartási végzést szobatársa, Princeton Roseborough ellen, aki Curran állítása szerint azzal fenyegette meg, hogy bérgyilkost bérel fel ellene. Azzal is megvádolta, hogy a fejét a hálószoba falába verte, annyira, hogy mentőt kellett hívni.
A bíró el is rendelte a távoltartást, de amikor a meghallgatásra került volna sor, Curran nem jelent meg a tárgyalóteremben, úgyhogy a végzés érvényét vesztette.

A szobatárs végig ragaszkodott hozzá, hogy Curran hazudik, és hogy a valóság az, hogy a nő többször is megpróbálta bántalmazni a barátnőjét, és ő csak ebben próbálta megakadályozni, de soha nem ütötte vagy lökte meg.

A férfi fotókkal igyekezett bizonyítani, hogy az incidens után a nőn egyáltalán nem volt látható sérülés nyoma. Ugyanakkor a képek minősége túl rossz ahhoz, hogy ezt egyértelműen el lehessen dönteni. Mindenesetre az ügyet ejtették.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik