Szórakozás

Kállay-Saunders egy barna szépséget fűzött a Szigeten

A Blikk szerint órákig flörtölt egy csinos barna hajú lánnyal Kállay-Saunders András a Sziget ötödik napján. A szépség nem Tolvai Reni, a barátnője volt.

A lap egy olvasó beszámolója és fotói alapján azt írja, hogy Kállay-Saunders David Guetta show-ja után a nagyszínpaddal szembeni lelátón közeledett egy ismeretlen lányhoz. Láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában, az énekes többször igyekezett közeledni, az arcára akart puszit adni, ám nem járt sikerrel. A hódítás tárgya folyamatosan elutasította, játékosan ellökte, de azért láthatóan élvezte, hogy egy sztár csapja neki a szelet. András állítólag azt is mondta, hogy most nincs barátnője.

Pedig ha valamit, ezt tényleg tudni lehet, hiszen bár többször felmerült a szakításuk híre Tolvai Renivel, ezt mindig cáfolták. Kállay-Saunders a Megasztár versenye óta él együtt az énekesnővel, aki az ő szériájukat megnyerte.

Kállay-Saunders András a vasárnap éjjeli élményeiről azt mondta, hogy a lány egy barátja barátnője volt, akivel csak beszélgettek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik