Szórakozás

Ma születik ítélet Zalatnay Cini kétmilliós perében

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a 68 éves énekesnőre újabb tárgyalás vár ma, azaz kedd délelőtt; nagyobb kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalása miatt. Az ügyben 2015 márciusában már született egy elsőfokú ítélet, mely szerint egy év hat hónap börtönbüntetést kapott, három évre felfüggesztve. Akkor enyhítő körülménynek számított, hogy a bűncselekmény már öt évvel ezelőtt történt, és figyelembe vették Zalatnay Sarolta életkorát is. A kétmillió forintos tartozásáért őt perlő állatvédő azonban nem csak a pénzét szerette volna visszakapni, hanem szívesen látná ismét rács mögött az énekesnőt.

Fotó: 24.hu
Fotó: 24.hu

Az ügyészség súlyosbító indítványa után másodfokon ma, várhatón 11 óra után születik majd ítélet. Cikkünket azonnal frissítjük, amint bővebb infóval szolgálhatunk.

UPDATE: 

Megvan az ítélet: egyórás tárgyalás és másfél órás tanácskozás után Zalatnay Saroltát végül a Budapest Környéki Törvényszék másodfokon jogerősen 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte 3 évre felfüggesztve, folytatólagosan elkövetett csalás miatt, és egy pártfogót rendeltek ki mellé. Hogy mit mondott az énekesnő az ítélethozatal előtt, azt IDE kattintva tudja elolvasni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik