Szórakozás

Újra börtönben akarják tudni Zalatnay Cinit

A 68 éves énekesnőre újabb tárgyalás vár kedden, nagyobb kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalása miatt. Az ügyben 2015 márciusában már született egy elsőfokú ítélet, mely szerint egy év hat hónap börtönbüntetést kapott, három évre felfüggesztve. Akkor enyhítő körülménynek számított, hogy a bűncselekmény már öt évvel ezelőtt történt, és figyelembe vették az énekesnő életkorát is.

A kétmillió forintos tartozásáért őt perlő állatvédő, Abonyi Mónika azonban nem csak a pénzét szeretné visszakapni, hanem szeretné ismét rács mögött látni Zalatnay Saroltát.

Közel kétmillió forinttal tartozik. Az már biztató, hogy első fokon elmarasztalták, de megérdemelné a börtönt is. Meg kell állítani Cinit! Azt tudtam, hogy volt börtönben, de azt nem, hogy százmilliós csalás miatt. Szóba sem álltam volna vele, ha erről értesülök. Ráadásul számos helyről hallottam, hogy tartozik másoknak is. Eddig azonban én vagyok az egyetlen, aki pert indított ellene. Igaz, nekem voltak bizonyítékaim és tanúm is arra, hogy mi történt. Sokaknak állítólag nincs, így futhatnak a pénzük után

– mondta a Borsnak Abonyi, aki 2010-ben ismerkedett meg az énekesnővel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik