Szórakozás

Zalatnay Cini perel jó hírneve megsértése miatt

Az énekesnő két héttel ezelőtti fellépésén befuccsolt a technika, a szervezők szerint azonban Cini égett ki szakmájából. A sértő megjegyzéseknek most következménye lesz.

Zalatnay Sarolta golopi fellépése katasztrofálisan végződött. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az énekesnő végig szenvedett a technikai bakik miatt, végül a színfalak mögött el is sírta magát tehetetlenségében. Cini elmondta, büszke arra, hogy mai napig élőben énekel, amit közönsége rendszerint vastapssal és ajándékokkal köszön meg. Az ominózus koncert után azonban a borsodi település polgármestere azt állította, hogy Zalatnay fals hangjától menekültek az emberek, ráadásul kora miatt végig lihegett a színpadon.

Cini a durva szavakat nem hagyta annyiban, ügyvédett fogadott és jogi útra terelte a kínos ügyet.

“A szervezőket fogjuk beperelni szerződésszegés miatt, ugyanis nem teljesítették a szerződésben foglalt műszaki feltételeket és egyéb feltételeket, így a művésznő nem tudta a várt teljesítmény nyújtani. Továbbá egy magánszemélyt fogunk beperelni, Cini előadói jó hírnevének a megsértése miatt, illetve az emberi méltóságának megsértése miatt, ugyanis olyan nyilatkozatok hangzottak el, amelyek erre alkalmasak” – mondta a 8:08 Minden Reggel adásában az énekesnő ügyvédje, dr. Igyártó Gyöngyi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!