Szórakozás

Kiszel Tünde adna néhány tanácsot II. Erzsébetnek

A múlthéten 90. születésnapját ünneplő angol királynő aktív közösségi életet él, éppen ezért Facebook szerkesztőt keres, hogy a Twitter után ezen a felületen is jelen legyen. A Mokka a téma egyik hazai szakértőjét, Kiszel Tündét kérdezte meg, hogy mit gondol minderről és hogy milyen jótanácsokkal tudna szolgálni II. Erzsébetnek.

“Nekem három oldalam is van, a hivatalos, a “Szeretjük Kiszel Tündét”, amit egy rajongóm alapított, de már azt is én kezelem, valamint a magánoldalam. Nagyon aktív Facebookos vagyok, majdnem mindennap posztolok, nagyon sok barátom van, ismerősöm, rajongóm. Nem szívesem adnám át ezeknek az oldalaknak a kezelését másnak. Habár sok időmet elveszik, de szeretem csinálni, mert pozitívak a visszajelzések” – kezdte Tünde, majd azt javasolta a királynőnek, hogy haladjon a korral.

Én szívesen kezelném a királynő oldalát is, nagy megtiszteltetés lenne, de biztosan nagy a túljelentkezés, úgyhogy nem Magyarországról fog választani. Mindenesetre én azt tanácsolnám neki, hogy amennyire ideje engedi, ő posztoljon, mert az sokkal személyesebb. És hogy szelfit csinálhat-e, hát miért ne? Haladjunk a korral.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik