Szórakozás

A TV2 képernyőjén tér vissza Jakupcsek Gabriella

Miután a közmédia tavaly év végén váratlanul kirúgta a műsorvezetőt, Jakupcsek úgy döntött, hogy nem kapkodja el az újabb tévés munkáit.

“Szükségem volt néhány hét médiamentes ‘magányra’, hogy minden a helyére kerüljön, hogy újult erővel, új célkitűzésekkel nézzek a jövőbe. Köszönöm, jól vagyok, lezártam a múltat és bizakodó vagyok a jövőt illetően” – kezdte a Blikknek.

Habár néhány hete még arról szóltak a hírek, hogy Gabi beintett a TV2 felkérésének, miután a csatorna Friderikusz helyére keresett valakit, most mégis feltűnik majd a botrányos mindennapjait élő TV2 képernyőjén. Hétfőtől a Hal a Tortánban láthatják a nézők Kasza Tibi, Sarka Kata, Lakatos Márk és Kökény Attila társaságában.

“A TV2 11 évig volt munkaadóm, amikor Emmát vártam, akkor búcsúztam el tőlük. A mostani felkérést azért vállaltam el, mert olyan társasággal hoztak össze, akiket csak úgy ismertem, hogy korábban riportalanyaim voltak, de valójában civilben soha nem váltottunk egy mondatot sem. Kíváncsisággal töltött el a helyzet, hogy olyanokkal legyek egy adásban, akiket nem ismerek. Nagyon jól éreztem magam, remekül szórakoztunk, olyannyira, hogy meg is beszéltük, folytatni fogjuk!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik