Szórakozás

Aurelio akár öt évet is kaphat

Aurelio(430x286).jpg (aurelio, )
Aurelio(430x286).jpg (aurelio, )

A VV6 győztese egy tavaly novemberi közúti igazoltatáson bukott meg. A rendőrök akkor a ruhájában és az autójában is kábítószergyanús fehér port találtak, majd később az otthonában is. Aurelio akkor vallomást tett, amelyben elismerte, hogy magánéleti problémái miatt drogozott, de azt tagadta, hogy kereskedett is volna vele.

Az ügyben most zárult le a nyomozás és úgy tűnik, a rendőrök valóban nem tudják rábizonyítani a terjesztést, az 55 grammnyi fehér por nagy részéről ugyanis nem tudták megállapítani, hogy micsoda.

“Megtörtént az iratismertetés. A nyomozóhatóság nem tudott olyan bizonyítékokat elénk tenni, amelyek alapján a kábítószer-kereskedelmet Aurelio terhére tudta volna róni. Fogyasztói magatartást rónak fel neki, mást és többet nem” – kezdte a Borsnak a celeb ügyvédje, dr. Pokker Zoltán.

Aurelionak így “mindössze” az egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel kell számolnia, jogi képviselője szerint azonban több enyhítő körülmény is van az ügyben. “Eddig ügyesen dolgoztunk. Most indul meg majd az az időszak, amikor Aurelio személyi szabadságáért meg kell küzdenünk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik