Szórakozás

Cinthya: Izgató Viktorral dolgozni

Varga-Viktor-Cinthya-Dictator(430x286)(5).jpg (varga viktor, cinthya dictator, )
Varga-Viktor-Cinthya-Dictator(430x286)(5).jpg (varga viktor, cinthya dictator, )

Bár szakítottak, A Nagy Duett színpadán egy párként lép színpadra Cinthya Dictator és Varga Viktor. Az egykori sztárpár tagjai eleinte nem tudták, hogy közösen kell majd dolgozniuk a műsorban, de olyannyira megbarátkoztak a gondolattal, hogy más várják a közös próbákat.

“Ez a műsor biztosítja nekem a lehetőséget arra, hogy teljesüljön gyerekkori álmom, és hang nélkül is rocksztárrá válhatok. Azt hittem, hogy sokkal rosszabb lesz a közös munka Viktorral, de egészen elviselhető. Sőt, szerintem kifejezetten izgató együtt énekelni tudván, hogy nem vagyunk együtt, de mégis ott vibrál közöttünk ez a dolog”

– mondta a 24.hu-nak Cinthya, aki bevallotta: nem véletlenül nem énekelt eddig, sajnos nem igazán élvezhető a hangja mások számára.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

“Már egy ideje elkezdtük a közös munkát, nagyon élvezem az egészet. Eddig sosem tanítottam senkit énekelni, de Cinthyával nagyon könnyű dolgom van, jól haladunk. Érdekes, hogy most újra sok időt töltünk együtt, de párkapcsolat ebből már sosem lesz. Ugyanoda vezetne ez a dolog, ahova már vezetett egyszer. Szeretjük egymást, de sajnos nem tudjuk elviselni a másikat”

– tette hozzá Varga Viktor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik