Szórakozás

Alan Rickman halála után berágtak a rajongók Emma Watson viselkedésére

A Harry Potter filmek Piton professzora, Alan Rickman január 14-én hunyt el. A 69 éves színész halála mindenkit megrázott. Több egykori kollégája között, Emma Watson is megemlékezett róla:

“Végtelenül szomorú vagyok Alan miatt. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy dolgozhattam és időt tölthettem egy ilyen különleges emberrel és színésszel. Hiányozni fognak a beszélgetéseink. Nyugodj békében Alan. Szeretünk!” – írta a híresen/hírhedten feminista színésznő Facebook oldalán.

A rajongóknak ezzel még nem is akadt baja, azzal azonban már sokkal inkább, amit Twitter oldalán művelt a sztár. Watson ugyanis sorra osztott meg olyan fotókat Rickmanről, amelyeken egy-egy idézet volt olvasható a néhai színésztől. Az egyiken ez állt: “Semmi gond nincs azzal, ha egy férfi feminista. Ebből csak kölcsönös előnyünk származhat.”

A kommentelők azonban fejüket vakarva gondolkoztak azon, hogy mindez hogyan kapcsolódik Rickman halálához, többen pedig durván neki is estek Emmának, amiért az saját nézeteit reklámozza még egy ilyen szomorú esemény kapcsán is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik