Szórakozás

A Harry Potter sztárjai is gyászolják Alan Rickmant

Alan Rickman csütörtökön bekövetkezett halála a Harry Potter filmek szereplőit és készítőit ugyanúgy megrázta, mint a rajongókat. Barátai és kollégái közösségi oldalakon fejezték ki bánatukat és tiszteletüket.

Daniel Radcliffe, Harry Potter megformálója a Facebookon emlékezett Rickmanre:

“Alan Rickman kétségtelenül az egyik legnagyobb színész volt, akivel valaha dolgoztam. Az egyik legtámogatóbb ember, akivel a filmiparban találkoztam. Mindig bátorított engem a forgatásokon. Alan rendkívül kedves, nagylelkű és vicces ember volt. Ő volt az első ember, aki felnőttként kezelt engem, mint színészt. Az, hogy vele dolgozhattam, nagyon fontos a számomra, minden tanítását használni fogom az életem és a karrierem során is.”

Joanne K. Rowling írónő a Twitteren fejezte ki együttérzését Perselus Piton megformálójának elhunyta után:

“Nincsenek arra szavak, hogy kifejezzem, mennyire megrázott és feldúlt, amikor tudomást szereztem Alan Rickman haláláról. Egy nagyszerű színész & egy csodálatos férfi volt.”

A Harry Potter filmekben Hermione Grangert alakító Emma Watson a Facebook-oldalán üzent egykori kollégájának:

“Végtelenül szomorú vagyok Alan miatt. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy dolgozhattam és időt tölthettem egy ilyen különleges emberrel és színésszel. Hiányozni fognak a beszélgetéseink. Nyugodj békében Alan. Szeretünk!”

Rupert Grint, Ron megformálója is tweetelt:

“Hatalmas tehetség és nagyszerű ember. Hiányozni fogsz, Alan Rickman”

A George Weasley-t alakító Oliver Phelps:

“Rettenetesen szomorú hír az elhunyt Alan Rickmanről. Vicces és izgalmas személy, aki nyugodttá tette azt a fiatal félénk színészt, aki én voltam a HP-nál.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik