Szórakozás

Got Talent: Megint megnyomták az aranygombot

Szinte mi sem hisszük el, de az RTL Klub hetek óta műsoron lévő tehetségkutatója még mindig csak a válogatóknál tart és egyelőre úgy tűnik, hogy kifogyhatatlan a minősíthetetlenül rossz produkciók tárháza. A szokásos önjelölt énekeseken túl, ez alkalommal bohócokat, viccmesélőt, nindzsát és break táncosokat is láthattunk.

Akadtak azért továbbjutásra érdemes produkciók is, igaz nem túl sok. A pantomim művészt például mindenki kétkedve fogadta, előadása mégis mindenkit megnevettetett, így kapott négy igent, ahogyan egy tűzzsonlőr pár is. A 12 éves Bangó Adrienn szintén lenyűgözte a zsűrit. Ő énekelt és hegedült, Kovács Patrícia pedig örült, hogy a kislány megmentette a napot, a színésznő szerint ugyanis pusztulat volt a felhozatal.

Végül megérkezett a Bandart nevű formáció is, akik egy különleges digitális graffitit és táncot ötvöző előadással varázsolták el a nézőket. Linczényi Márkót annyira megérintették a látottak, hogy a biztos továbbjutást jelentő arany gombot is megnyomta, így már három produkció biztosan ott van az élő showban.

RTL Klub
RTL Klub

Korábban Csuja Imre és Dombóvári István is élt a különleges gomb adta lehetőséggel, a következő adásban pedig Horgas Eszter is élni fog vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik