Szórakozás

Got Talent: 95 éves versenyző is továbbjutott

Újabb adásához érkezett a Hungary's Got Talent válogatója. Különleges produkciókban természetesen ezúttal sem szűkölködtünk; sőt még az értékelhető előadások sem maradtak el.

Az első, bűvészekben bővelkedő etap azért rögtön sokkolt.

A világszenzációként beharangozott illúzió előadója azonnal leszögezte, szeretné levédetni mutatványát. Félelme valószínűleg alaptalan, mi legalábbis nem kaptunk kedvet utánozni a produkciót. Aztán az utána következőket sem. Kicsit sem meglepő módon a zsűri is hamar ráunt a tök egyforma előadásokra, de Dombi próbálkozása végül sokat dobott a színvonalon…. Még csak negyedóra telt el, de a következő bohócszám alatt már igen kínosan feszengtünk.

RTL Klub
RTL Klub

Keserves percek után a megható pillanatok következtek. A hatéves Szolga Károly Edgár Caramel Lélekdonorjával érkezett, és szeretett volna sok pénzt nyerni azért, hogy súlyos beteg édesanyja gyógyulását segíthesse. A produkciót Horgas Eszter idő előtt leállította, így a cuki kisfiú és büszke édesanyja továbbjutás nélkül, de valószínűleg egymáshoz még közelebb kerülve távozhatott.

Reklám után tánccal folytatjuk. A számtalan tánccsoport és szóló produkció között pár egészen egyedi mozgáskultúrát is láthattunk – ez esetben ez teljesen pozitívan értendő. A zsűri is hasonlóan vélekedett, így jó pár táncos előadást láthatunk még a későbbiekben is.

Fekete Adrienn és Fekete Melinda egy helyes  ikerpár, akik spontán stand-uppal indítottak, aztán egy Berki Krisztián ihlette verset adtak elő. A líra kevésbé, a duma nagyon ment nekik, négy igennel menetelhetnek is tovább.

RTL Klub
RTL Klub

Hallottak már freestyle asztaliteniszről? Nos, most kaptunk belőle egy kis ízelítőt. Higgyék el, sokkal izgalmasabbnak hangzik leírva, mint amit a színpadon láthattunk; érthető módon a zsűri sem támogatta a továbbjutást. Pataki Ferenc, a 95 éves fejszámolóművész elképesztő, számológép sebességét is kenterbe verő produkciójával négy igennel jutott tovább, és még a hosszú élet titkát is megosztotta nézőkkel: nem szabad meghalni. Ugye, milyen egyszerű?

A tündéri bácsi után következő fiatal Rubik kocka-zsonglőrök is elkápráztatták a zsűrit és a közönséget egyaránt. Szó mi szó, gyorsabban kirakták, mint ahogy én átragasztgattam anno a matricákat….

Darázsi Zsoltot már mi is bemutattuk önöknek. A BKK menetrendet betéve tudó fiatalember produkciójában ugyan nem látott több lehetőséget a zsűri, de azért semmiképp nem lehet szó nélkül elmenni a nem mindennapi tudás mellett. Épp úgy ahogy Veres József és Csajkos Bence meghökkentő előadása mellett sem: a két fiú legórobotokból összerakott zenés műsora végül mégsem jutott tovább.

 RTL Klub
RTL Klub

Nagyfügedi Gergely csúzliját és humorát hozta a Got Talentbe, és végül négy igennel távozott. A Nylon Groupról, és bábperformanszukról is olvashattak már nálunk a minap. Puskás Peti barátnője, Eke Angéla és partnere, Márkus Sándor látványos és megindító előadása szintén biztos továbbjutást eredményezett; az ítészek fennállva tapsolták meg a valóban nagyon mai produkciót.

Az Alvin és a mókusok dalait megidéző Brunczlik Gábor Varga Viktor slágerével és különleges héliumos lufi hangjával csak két igent szerzett, ellenben nagyon jól elszórakoztatta a zsűrit, annak is elsősorban férfitagjait. Őt pedig zárásként egy táncoslábú szerelmespár követte. Liko and Dave látványos, interaktív produkciója nagy hatással volt az egész stúdióra, így ők már biztosan menetelhetnek a további megmérettetések felé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik