Szórakozás

Got Talent: Újabb biztos továbbjutója van a versenynek

Még mindig a válogatóknál tart az RTL Klub tehetségkutatója, így a jelentkezők többségétől azt kaptuk, amit vártunk. A zsűri szörnyülködött, a közönség pedig jól szórakozott az agyament produkciókon.

Ahogy az lenni szokott özönlöttek a táncos csapatok. Az extramini shortokban színpadra lépő lányok ugyan elvarázsolták a zsűri két férfitagját, ez mégsem volt elég a továbbjutáshoz, ahogy a “palotai párzási tánc” sem hozta meg a várt sikert Dánielnek. A show legbizarrabb előadója, Inid Drag Dancer sem győzte meg a zsűrit, ahogy a jógatánc sem, amit előadója 5(!!) éven keresztül fejlesztett ki. Azért érkeztek értékelhető koreográfiák is, így továbbjutott a pörgős lábú Fricska Táncegyüttes, és a rúdtáncos anyuka is, aki nőies mozdulataival még Horgas Esztert és Kovács Patríciát is levette a lábáról.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Az őrült versenyzők ezen a héten sem maradhattak el, így láttunk műkecske fejést, tévémaci imitátort, rettentő kínos hasbeszélő produkciót és egy pécsi duó előadta legnagyobb slágerét a Zokni-szandál című dalt.

A tehetségkutatót az idősebb korosztály sem kerülte el. Jött a nyugdíjas hölgyekből álló hahota klub, akik megpróbálták jobb kedvre deríteni a nézőket, de egy hastánc csapat, az Univerzum lányai is képviseltették magukat. Az este legnagyobb szenzációja pedig a 63 éves Füry Ferenc volt, aki kezdő ének- és angoltudásával előadta a What does the fox say? című gigaslágert. Habár a zsűritagok közül senki nem szavazott neki bizalmat, a műsorvezetők úgy döntöttek továbbküldik az élő showba kedvencüket, így megnyomták az arany gombot.

Lehet, hogy nem Ferenc a műsor legnagyobb tehetsége és egy kis angoltanulás is ráférne, de mindenkinek mosolyt csalt az…

Szerző: Hungary’s Got Talent2015. október 31.

Szerencsére a borzalmak között akadt néhány gyöngyszem is, például a háztartási gépeken játszó banda vagy a Quartzbox csapat, akik homok és festék segítségével varázsolták a színpadra New Yorkot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik