Szórakozás

Törőcsik Mari már állandó istápolásra szorul

Ezt maga a legendás színésznő árulta el a Borsnak adott interjújában. Törőcsik Mari tüdőbetegsége miatt még jelenleg is kórházban van, de életkedve és a színjátszás iránti elhivatottsága cseppet sem apadt meg az elmúlt időszakban.

„Az élet halad, és ilyen hülyeségekkel tölteni az időt, mint ez a kórház, kicsit rossz. Most már nehezebben viselem a kórházat. De ez nem türelem kérdése. Ne felejtse el, nagyon messziről jöttem vissza, a klinikai halálból, ami után őrülten kiszolgáltatott voltam két hónapig. A kiszolgáltatottság nem kellemes érzés. Most sem jobb a helyzet, már állandó istápolásra szorulok, egy percig sem maradhatok egyedül, éjjel-nappal, otthon is vigyáznak rám. (…)

Be fogok lépni a színpadra, és össze fognak súgni az emberek, hogy vajon összeesem-e? Pe­dig a színpadi teljesítményemen nem látszik a béna kezem sem, még a legjobb ba­rátaim sem ve­szik észre. (…) Nem tudom, hogy csináltam, de hatvan év alatt arra ké­szítet­tem fel magam, hogy ha azt mondták, hogy be kell lép­ni a szín­padra, vagy azt, hogy tessék, csa­pó, vagy ha ta­lálkoznom kell kö­­zönséggel, ak­kor az idegrend­sze­­­rem egyik pil­lanatról a másikra abba az ál­lapotba kerül, amibe kell. Az ideg­rendszernek kell vibrálóan élni. Mindig feldobom ma­gam, mi­nél nagyobb a dráma, an­nál job­ban kell, hogy jó kedvem le­gyen” – nyilatkozta a 79 éves színművész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.