Szórakozás

Rékasinak újabb darabról kell lemondania

A színész mindent bevet a gyors felépülés érdekében, még sincs olyan állapotban, hogy színpadra állhasson.

Rékasi Károly motorbalesete miatt jó néhány munkától esett el. Ugyan a Barátok Közt stábja nem készül vészforgatókönyvvel, a szinkron- és színházi szerepekkel nem tudták megvárni. A kettős szereposztással játszott Hattyúdal című darabban például egész nyáron Chajnóczki Balázs helyettesítette a lábadozó színészt, de a legújabb Mission Impossible-ben sem adhatta a hangját Tom Cruise-nak. Mostanra az is biztossá vált, hogy Rékasi az Othellóban sem szerepelhet, hiszen próbák nélkül és mankóval nem tudná teljesíteni feladatait. A József Attila Színház októberi bemutatójára Szalma Tamás veszi át Jago szerepét. Párjával, Pikali Gerdával közös darabjuk, a Boldogság is csúszni fog, az eredeti tervekkel ellentétben csak januárban lesz a bemutatójuk.

Rékasi így csak korábbi szerepeit veszi vissza egyelőre, amiket októbertől láthat a közönség. Addig is minden terápiás módszert bevet a gyógyulás érdekében.

“Különböző eszközökkel segítem a gyógyulást. Egy ismerősöm hozott egy Bemer-ágyat, ami mágnesterápiával működik, a dolgozószobában pedig most egy hatalmas Sensolite fényágy tölti be a teret. Minden kezelést egyeztetek a gyógytornászommal is, akivel csak a fájdalomhatárig megyünk el, tovább sosem. Csak olyan gyakorlatokat végzek, amit enged” – mondta a Borsnak a színész.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik