Szórakozás

Rékasi Károly megtörte a csendet

A színész másfél hónappal azután állt újra kamerák elé, hogy motorjával személygépkocsival ütközött.

Rékasi Károly kedden este vállalta első nyilvános szereplését azóta, hogy másfél hónappal ezelőtt komoly balesetet szenvedett. Motorja személygépkocsival ütközött, amelynek következtében combcsont, medence végtagcsonkok, ugrócsont törése, valamint sok egyéb zúzódása lett. A helyzethez képest nagyon jól van, a Fókusz riportjában bejelentette, hogy már pénteken lekerül a lábáról a gipsz.

“Gipszben vagyok, de már csak nagyon rövid ideig. Pénteken korán reggel leszedik a lábamról, és elkezdődhet a rehabilitáció. Ha van a kedves nézők közül aki örül ennek, az nagyon jó érzés, de én piszkosul örülök neki hogy már pénteken megszabadulok a gipsztől” – mondta Rékasi, akinek friss kontrollvizsgálatán kiderült, hogy a tervezettnél gyorsabban gyógyul. 

A színész szerint a jó ütemben történő javulás a közönség szeretetének és a környezete összefogásának köszönhető. Elmondta, hogy sokan segítik tanácsokkal, vitaminokkal, orvosi eszközökkel és sok egyébbel. Hetente kétszer jár hozzá gyógytornász, emellett folyamatosan edzésben tartja a testét a lehetőségekhez képest. Rékasinak párja, Pikali Gerda és kamasz fia is sokat segít, akit egészen megváltoztatták a történtek.

“Sokkolta őt, amikor látott a még tudatlan állapotomban, amikor még nem tértem magamhoz a műtétek után. Onnantól kezdve hogy tudtunk kommunikálni, egészen átalakult. Nem csak verbálisan, hanem fizikálisan is segítőkész pasassá vált” – tette hozzá a színész.

Rékasi Károly továbbra sem emlékszik a balesetére és az azt követő bő két hétre. Környezete elmondása szerint négyszer szedte le magáról a gipszet a kórházban szabadulni akarás miatt és gyakran pörölt a nővérekkel – amit utólag nagyon sajnál.

A rendőrság által is kihallgatott színész közben már az őszi munkára is készül: visszatér a Barátok Köztbe, és bár több színdarabot is le kellett mondania, hamarosan lesz kőszínházi és szinkronszerepe is. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik