Szórakozás

Dühös zaklató keseríti Rékasi Károly napjait

Koczka Máté
Koczka Máté

UTAZÓ CELEBSZAKÉRTŐ. 2015. 08. 22. 10:10

Egy nő több magyar ismert színészt is fenyeget, Peller Károlynak a rendőrséget is ki kellett hívnia, amikor megjelent a lakásánál.

Korábban a témában:

Egy Hajnalka nevű nő már egy ideje zaklat több magyar hírességet, egyesek lakásán is megjelenik, testi épségüket fenyegeti, trágárságaival, otrombaságaival árasztja el őket. Facebook-oldala tele van értelmetlen, zavaros bejegyzésekkel. A nővel már a rendőrség is foglalkozik, ám ellene úgy tűnik ez is kevés. A motorbalesete után otthon lábadozó, a gipsztől már megszabadult Rékasi Károly még annak ellenére is a szerencsésebbek közé sorolható, hogy közösségi oldalán zavarodott, értelmetlen írásaival naponta többször, szinte percenként írta tele Hajnalka, amíg le nem tiltotta.

“A bejegyzéseiből árad a düh, a sértettség és a rosszindulat. Egy idő után már én is csúnyán válaszoltam neki, azt kértem, takarodjon az oldalamról, hátha abból végre ért. Igazán sajnálatra méltó nő, a leginkább egy orvos segíthetne neki. Ezúton is kérem a hozzátartozóit, hogy ha tudják, vigyék el orvoshoz! Zavart, káoszban élő elme” – nyilatkozta a Borsnak Rékasi.

Kevésbé volt szerencsés Peller Károly. A nő visszatérő kényszerképzete, hogy ő egy híres színész menyasszonya. Pellernek emiatt már nyugodt éjszakája sem lehet. Az Operett színésze pár hónappal ezelőtt ugyanezt a hölgyet beperelte zaklatásért és rágalmazásért. Ügyük már tárgyalási szakaszban van, elmeorvosi vizsgálat is vár Hajnalkára. A nő kezdetben nála is az interneten kezdte a mocskolódást, majd a munkahelyén is többször megjelent azzal, hogy ő a színész menyasszonya, végül a címét is kiderítette, éjjelente lakásán zaklatta. A feljelentés ellenére legutóbb kedden járt Peller Károlynál – előbb be akart mászni a kertbe, majd inkább becsöngetett.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2015. június 19.
Szorosan egymásra záródva parkolnak a gépjárművek a főváros VII. kerületének egyik mellékutcájában. A furgon néhány centiméteres távolságot hagyva állt be az előtte és mögötte álló járművek közé.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.