Szórakozás

Rékasi nem lehet Tom Cruise magyar hangja

A színészt súlyos motorbalesete miatt a Mission Impossible hamarosan mozikba kerülő folytatásából is kénytelenek kihagyni.

Rékasi Károlyra medence-, comb- és bokatörése miatt hosszú felépülés vár. Habár már néhány lépést megtett járókerettel, dolgozni még egy jó ideig nem lesz képes. A Barátok Közt csapata nem aggódik emiatt, hiszen a színésszel balesetétől függetlenül csak ősszel folytatták volna a forgatásokat, így bíznak benne, hogy addigra felépül. A színházban Chajnóczki Balázs helyettesíti a Hattyúdal című darabban, de a teátrum igazgatója reméli, hogy Rékasit hamarosan viszontláthatják a nézők a színpadon.

A Honvédkórházban fekvő színész állapota miatt most elesik egyik legismertebb szinkronszerepétől. A Mission Impossible című filmet forgalmazó UIP Duna ugyanis nem tud várni Rékasira, így a történet korábbi négy részével ellentétben, ezúttal Széles Tamás hangján szólal majd meg Tom Cruise.

“A napokban kezdődik a Mission Impossible 5. részének szinkronizálása. Rékasi Károly balesete miatt nem tud ismét Ethan Hunt bőrébe bújni. A filmet hazánkban forgalmazó UIP DUNA információja alapján kollégáját a kiváló Széles Tamás fogja ebben a filmben helyettesíteni!” – írta a magyarszinkron.hu

A rajongók többsége csalódottan fogadta a hírt, hiszen Rékasi Károly és Tom Cruise neve szinte már egyet jelent a magyar közönségnek.

A napokban kezddik a Mission Impossible 5. rsznek szinkronizlsa. Rkasi Kroly balesete miatt nem tud ismt Ethan…

Posted by Magyarszinkron.hu on 2015. július 14.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik