Szórakozás

Bozsek Márk nem kacsingat félre

A Barátok Közt egykori sztárja tagadja, hogy barátnője mellett más lányokkal flörtölne, szerinte ezek csak üres pletykák.

Bozsek Márk februárban mutatta be új szerelmét, akivel annak idején iskolatársak voltak. A színész több helyen is elmondta, hogy nagy egymásra találás volt az övék, és az sem okoz gondot, hogy Annának már van egy kislánya. Az idilli kapcsolatba aztán mégis belerondított, amikor a fiatal anyuka exférje megelégelte, hogy közös gyermekükkel hakniznak, most pedig az a pletyka kapott szárnyra, hogy Márk egy szexpartnerkereső applikáció aktív felhasználója. A pár azonban állítja, semmi probléma nincs a kapcsolatukkal.

“Mostanában valóban terítéken vagyunk. Igyekszünk majd ezt a reflektorfényt arra használni, hogy valódi és értékes dolgokat közvetítsünk” – mondta Márk.

Az énekes-színész barátnője pedig azt is hozzátette, nincsenek titkaik egymás előtt, és egyébként sem tiltaná el szerelmét a flörtöktől. “Már a kapcsolatunk elején tisztában voltam azzal, hogy Márk használta a Tindert amiben én semmilyen kivetnivalót nem láttam, hiszen a 21. században élünk. Nincs rejtegetnivalónk egymás előtt. Attól sem borulnék ki, ha flörtölt volna más lányokkal, hisz ő nem egy tárgy, amit birtokolni lehet. Szeretem és megbízom benne annyira, hogy tudjam, ha arra kerülne sor, hogy már másra vágyik, leülnénk és közösen őszintén megbeszélnénk.”

Prblkozni szabad :)

Posted by Bozsek Márk on 2015. június 5.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik