Szórakozás

Bozsek Márk kisgyermekes anyukával jár

A Barátok Közt egykori sztárjára újra rátalált a szerelem, választottjának pedig már egy kislánya is van.

Bozsek Márk legutóbbi kapcsolata közel egy éve ért véget, amikor barátnője Londonba költözött. Habár eleinte úgy volt, hogy az énekes-színész követi párját, végül a dologból nem lett semmi. Azóta viszont Márk egy régi kapcsolatot élesztett újra. Egy korábbi iskolatársával alakult ki köztük szerelem, a lánynak azonban már van egy gyermeke.

“Egy iskolába jártunk Kecskeméten, ő felettem járt egy évvel. Apró lépésekkel közeledtünk egymáshoz, és közben a szerelem is megérkezett. Anna igazi társ. Nem mondom, hogy nincsenek vitáink, a mi életünk sem meseregény, de mivel ő túl van egy házasságon, és én is több kapcsolaton, sokkal nyugodtabbak és türelmesebbek vagyunk egymással” – mesélte Márk a Storynak.

A színész a kicsihez fűződő viszonyáról is beszámolt, és elárulta, hogy egy ideje már odaköltözött párjához, így igazi kiscsaládként élnek.

“Eleinte kellemetlenül éreztem magam, nem akartam, hogy a gyerek azt higgye, hogy felforgatom az életüket. Sokáig nem is aludtam náluk, de ma már egy jó pajtás vagyok számára. Három és fél éves, Márknak szólít. Nem akarom átvenni az édesapja szerepét. (…) Lassan átkerült a holmim hozzájuk, és már együtt élünk – remélem örökre.”

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik