Szórakozás

Bozsek Márk túl sokat haknizik barátnője gyerekével

A kislány apukája szerint már ízléstelen, hogy a színész az ő gyerekével kerül állandóan címlapra.

Bozsek Márk és új szerelme már középiskolás koruk óta ismerik egymást, a szerelem azonban csak nemrégiben alakult ki közöttük. Annak ellenére is, hogy Annának már van egy kislánya, és hivatalosan még házasok férjével, Végvári Tiborral, aki Hajdú Péter Frizbijének a főszerkesztője.

A Barátok Közt korábbi sztárja már össze is költözött új családjával, de több alkalommal is kihangsúlyozta, hogy nem szeretné átvenni az apuka helyét. A valódi édesapánál azonban pont emiatt telt be a pohár.

“A 86. cikk és riport után gondoltam én is megszólalok! (…) Nincs azzal baj, hogy februárban sem szerettél volna Norka pótapukája lenni (Blikk) márciusban sem (Story), áprilisban (Epizód Magazin) sem, és most már májusban sem (Bors, Fókusz). Én elsőre is felfogtam, persze lehet a Barátok közt nézőinek több idő kell. De úgy érzem, most már mindenkihez eljutott! (…) Viszont már kezd kicsit ízléstelen lenni, hogy minden hónapban a kislányommal haknizol közvetve ezzel a ‘nem vagyok pótpapa’ sztorival. Most komolyan, nincs jobb téma?” – írta Tibor nyílt levelében.

Márkot meglepték szerelme férjének szavai, és a Borsnak elmondta, nem állt szándékában, hogy a kislánnyal kerüljön reflektorfénybe.

“Eszembe sem jutott, hogy a gyerektémáról beszéljek. Minden velem készült interjún pótapaként emlegettek az újságírók, mindig azt kérdezték, hogy hogy érzem magam egy olyan nő oldalán, akinek van egy kislánya. A pótapaságra vonatkozó válaszom egyfajta ösztönös gesztus volt Tibor felé, én komolyan azt hittem, hogy az a legkorrektebb, ha azt hangsúlyozom, hogy Norkának van egy igazi apukája. Ehhez képest ebből lett most a tűz… Tibor félreértett, senkit sem szerettem volna bántani” – állította Bozsek.

Fotó: Sunhill Media

Ajánlott videó

Olvasói sztorik