Szórakozás

Stohl Andrásnak problémái vannak az alkohollal

A színész dolgozik azon, hogy leszokjon az italról és a dohányzásról. A drogról már sikerült.

Stohl András tudja, hogy hibázott, de úgy érzi, megfizetett a bűneiért. A színész tabuk nélkül vallott néhány napja a Libikóka című beszélgetős showban Krizsó Szilviának hullámvasúthoz hasonló életéről. A ripoerter humorba ágyazva kérdezte meg azt, ami mindenkit érdekelt. Megváltozott-e Stohl, vagy még mindig a szenvedélyei uralják? A színész állítja, a drogokkal leszámolt, de az alkoholfogyasztást nem tagadja.

“Köszönöm szépen, jóban vagyunk! Az alkohollal valóban vannak problémáim. Most, negyvennyolc évesen ott tartok, hogy az előadások után várom, hogy megigyam a kisfröccsömet, de büszkén mondom, két hónapja nem ittam, és két hónapja csak elektromos cigit szívok. Nem tudom, meddig fogom bírni…” – idézi a Bors Stohl szavait.

A színész arról is beszélt, hogyan élte meg, a 2010-ben alkohol és drog hatása alatt általa okozott súlyos közúti balesetet, amelynek több sérültje is volt, és amiért a bíróság letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

“Negyvennyolc éves vagyok, de igazából csak negyvenhét és fél. Az a fél év hiányzik az éle­temből. Viselek egy hátizsákot, amelyben ott van a börtön. Nagyon megosztom az embereket. Vagy nagyon szeretnek, vagy nagyon nem, hidegen alig hagyok valakit. Azt tapasztaltam, hogy az ötven feletti hölgyeknek vagyok a nagy kedvence. Talán szeretik a rakoncátlan rossz fiú énemet” – tette hozzá, aki nemrég bekötött kézzel és sérült fejjel állt színpadra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik