Szórakozás

Nóci könyvet ír a pokláról

Az RTL Klub egykori műsorvezetője papírra veti a megpróbáltatásokat, amiken az elmúlt években átment.

“Azt akarom, hogy más könnyebben megélje a nehézségeit, mint én, hogy másnak ne legyen ilyen szar. (…) Amin keresztülmentem, azt csak az értheti meg, aki maga is átélte a poklot. Ezt talán senki nem úszhatja meg, de jelenleg azon dolgozom, hogy másnak ne legyen ilyen szar… Büszkén vállalom azokat a ráncokat, amiket rám nyomott az élet. Könyvet írok, azért, hogy talán segítsek… Hogy más ne jusson az én sorsomra” – mondta a Borsnak Czifra Noémi.

Az RTL Klub egykori műsorvezetője tíz éve sikeres képernyős volt, aztán egyszer csak eltűnt. Sok mindenen túl van: 20 évesen öngyilkossági kísérlete volt, ittas vezetés miatt vonták felelősségre, és keresztül kellett mennie azon a sokkon, hogy párja egy másik nőt ejtett teherbe, miközben közös babájukat várták. Azt mondja, egy időben úgy nézett ki, mint egy utolsó stádiumos rákos, mindenki aggódott érte.

“Akkor éppen családot szerettem volna, csak mire megszültem a fiamat, egyedül voltam. Ennek pontosan így kellett történnie, enélkül ma nem lennék az az ember, aki most vagyok” – tette hozzá Nóci, aki jelenleg munkanélküli, így minden idejét 9 éves kisfia nevelésének szenteli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik