Szórakozás

Nóci: Elővettem a vodkát, és kiütöttem magam

Noci(960x640).jpg (nóci, czifra noémi, )
Noci(960x640).jpg (nóci, czifra noémi, )

Megúszhatja az ittas vezetésével kapcsolatos ügyeit a Való Világ egykori műsorvezetője.

Czifra Noémit, Nócit jogerősen felmentették az ittas vezetés vádja alól – írja a Blikk. Úgy tűnik, az egykori – nemégiben különös interjút adó – tévésre azt sem sikerül rábizonyítani, hogy az eset után megtévesztette volna az okmányirodát, és valótlan nyilatkozattal szerzett új vezetői engedélyt.

“A mai napig nem tudom, mi történt azon az éjszakán. A rendőri és a kórházi jelentésben az áll, hogy mentők vittek be. A mentősöknél viszont nem regisztráltak akkor ilyen esetet. Zaklatott állapotom miatt elfelejtettem tankolni, s kifogyott a benzin a kocsiból. Mínusz tíz fok volt. Senki nem állt meg, és a telefonom meg az aksim is lemerült. Az előző napi rendezvényből a csomagtartóban maradt némi ital. Elővettem a vodkát, és kiütöttem magam. Onnantól kezdve se kép, se hang. Fogalmam sincs arról, hogy vettek vért meg ilyenek” – nyilatkozta a lapnak Nóci, aki arra sem emlékszik, hogy a rendőrök vették volna el a jogosítványát.

“Nem tudom bebizonyítani, hogy nem emlékszem rá. Az viszont tény, hogy az intézkedő rendőröktől semmiféle jegyzőkönyvet nem kaptam az intézkedésről. Kivártam a tíz napot, amíg a rendőrség köteles kiküldeni a jegyzőkönyvet, de nem kaptam semmit. Ezt követően bementem az okmányirodába, és bejelentettem, hogy nem találom a vezetői engedélyemet.”

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik