Szórakozás

Nóci: Nem kellek sehol sem

Noci(960x640).jpg (nóci, czifra noémi, )
Noci(960x640).jpg (nóci, czifra noémi, )

A Való Világ egykori műsorvezetője alkoholproblémáiról, és kissé különös világnézetéről beszélt.

Egy elég fura interjú szemtanúi lehettek a Frizbi nézői. Hajdú Péter Czifra Noémivel, azaz Nócival beszélgetett, aki a napokban többek közt azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy Stohl Andrást okolta azért, hogy kirúgták annak idején az RTL Klubtól.

De kevéssel előtte a BeleValó vendégeként is meglepte az embereket; ott leginkább az egykori csinos, dekoratív – és még mindig csak negyvenéves – tévés külsején, elsősorban kóros soványságán lepődtek meg a nézők.

A tegnap esti műsorban Nócinak sikerült további meghökkentő pillanatokkal előrukkolni. A már-már szürreális beszélgetésből nehéz is részleteket kiragadni, hiszen a magát hosszas unszolásra főállású anyukaként, de leginkább valamiféle titokzatos segítőként is jellemző celebhölgy folyamatos mellébeszéléssel színesítette az interjút. Azért pár mondat erejéig kitért az ittas vezetése körüli nehéz időszakára, és egykori alkoholizmusára is.

“Azt se tudtam, merre vagyok arccal. (…) Olyan folyamatokon mentem keresztül, ami embert próbáló, amibe belefogytam. A belső világom szétesett teljesen. (…) A nem kellek sehol sem érzése, amikor közben tudom, hogy jó ember vagyok. (…) Van egy alkoholintoleranciám, amitől elájulok, szó szerint. (…) Drogosok és alkoholisták között jöttem rá, hogy ezek az emberek sokkal érzékenyebbek, mint a nagy átlag. Aki ilyen helyzetbe kerül, sokkal érzékenyebb” – fogalmazta meg véleményét Nóci, aki 4 hónapot töltött rehabilitáción. Azt is elárulta, volt olyan eset, amikor édesanyja gyógyszerét is “lenyúlta”.

Az extévés fura, kissé önmagának is ellentmondó vallomásából az is kiderült, jelenleg van párja, boldognak érzi magát, és úgy véli, tudja jól szeretni és nevelni 9 éves gyermekét. Az interjúban az is elhangzott, hogy van munkája, de az, hogy konkrétan mi is az, vagy pontosan miből él, Hajdú hosszas kérdezősködése ellenére sem derült ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik