Light

Nóci szerint Stohl miatt rúgták ki az RTL Klubtól

A Való Világ egykori műsorvezetője karrierje végéről és jelenlegi életkörülményeiről is vallott.

Czifra Noémi, azaz Nóci a VV1 és a VV2 műsorvezetőjeként lett ismert, de tévés karrierje is mindössze a valóságshow-hoz kötődik. A nemrégiben ittas vezetéssel is megvádolt szőkeség sok év távlatából, a Story Magazinban beszélt arról, miért is lett vége annak idején olyan hirtelen a karrierjének.

“Őszinte ember lévén akkor sem hazudtam, amikor az egyik újságíró megkérdezte tőlem, kikezdett-e velem az akkor már elvált műsorvezető, Stohl András. Azt feleltem neki: “Buci szereti a szép nőket, pont velem ne próbálkozott volna?” Egyszer bejött az öltözőmbe, szenvedélyesen odapréselt a falhoz, én azonban elhárítottam a közeledését. (…) Az ominózus újságcikk két nappal a VV3 indulása előtt jelent meg, fel is hívott a csatorna programigazgatója, Kolosi Péter, és közölte, elfogadhatatlan, hogy így nyilatkoztam a kollégámról. Így lett vége az RTL-es karrieremnek, amit már nem bánok, mert legalább az anyaságra koncentrálhatok” – mondta el Nóci, aki azt is elárulta, milliárdos férjétől való válása óta sincsenek anyagi gondjai.

“Szerencsére megengedhetem magamnak, hogy ne dolgozzak, és felsőbbrendű dolgokkal foglalkozzak, mert jó embernek szültem gyereket, aki a különélésünk ellenére nagyvonalúan támogat minket.”

A teljes interjút a Story legfrissebb, e heti számában tudja elolvasni.

Fotó: RTL II

Olvasta már? Osvárt Andreát furcsa helyzetben kapták lencsvégre

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik