Szórakozás

Nóci átverte az okmányirodát

Úgy állíttatott ki magának jogosítványt az egykori műsorvezető, hogy már bevonták neki. Most újra a bíróságon ül.

A néhány éve ittas vezetés miatt lekapcsolt Nóci szerencséjére megúszta azt az ügyet, bizonyíték hiányában felmentették, csak a jogosítványát vették el. Ám ő trükkel újat szerzett magának, még 2012-ben.

A vádirat szerint Czifra Noémi néhány nappal jogsija bevonása után elment a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Derecskei Járási Hivatal okmányirodájába, ahol azt mondta, hogy december 8-án Budapesten elveszítette a jogosítványát. Mivel ilyen hamar nem került be a számítógépes rendszerbe, hogy napokkal korábban bevonták az iratot, az okmányiroda az állandó vezetői engedély megérkezéséig kiállított számára egy ideiglenes vezetői engedélyt. De erre ugyebár a törvény nem adott volna lehetőséget, Nóci azonban kockáztatott. Januárban aztán személyesen átvette a kész okmányt. 

A Blikk úgy tudja, egy bizonyos idő után a számítógépes rendszer jelezte, hogy Czifrának bevonták a jogsiját. Ezek után a ValóVilág egykori műsorvezetője nem adta át az új jogosítványt, ezért a rendőrök házkutatást is tartottak nála, de nem találtak semmit. Állítólag tavaly május végén a műsorvezető és barátja szétvágta a jogosítványt, és a szemétbe dobta. Ezért a hivatalos okmány megsemmisítése miatt külön büntetőeljárás indult ellene.

Fotó: Meglepetés archívum

Ajánlott videó

Olvasói sztorik