Szórakozás

Damu mosogatni is elmenne

A színész pár nap múlva szabadul; ügyvédje szerint folytatni szeretné hivatását, de egyelőre bármilyen munkát elvállal.

Damu Roland egész biztosan nem bújik többé Várnagy Előd bőrébe, hiszen a Jóban Rosszban sorozatban alakított karakterét nemcsak egyszerűen rltávolították, hanem – biztos, ami biztos – meg is ölették a sorozat készítői. A két éves börtönbüntetése után hétfőn szabaduló színész ügyvédje a Blikknek nyilatkozott Damu további terveiről.

“Roland ugyanott akarja folytatni a színészetet, ahol abbahagyta, de az is biztos, hogy a szabadulását követően bármilyen munkát elvállal majd eleinte. Mosogatónak is elmegy, ha kell. Húsvéthétfő az újrakezdést és a megtisztulást jelképezi, és Roland valóban tisztább emberré vált a kétéves börtön alatt, de nemcsak ez volt rá hatással. Feltett szándéka, hogy visszaszerezze mindazok bizalmát, akik eltávolodtak tőle mind embe­rileg, mind szakmailag. Apaként, férjként és színművészként is bizonyítani akar.

Konkrét szerződése természetesen még nincsen, és korábbi munkaadóival sem vette fel a kapcsolatot, mert meg akarja várni, amíg kikerül. Viszont kétségem sincs afelől, hogy színészként újra érvényesülni fog. Ahogy ismerem, határozottan és céltudatosan fog belevágni a dolgok közepébe” – mondta el a lapnak dr. Sebestyén Tamás ügyvéd, aki azt is elárulta, Damu újdonsült felesége érdi lakásába költözik majd.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik