Szórakozás

Damu Roland külföldön kezdhet új életet

A néhány napon belül szabaduló színész komoly lehetőséget kapott arra, hogy külföldön építsen újra mindent.

Damu Roland néhány napon belül mindössze 30 ezer forinttal a zsebében szabadul, így alaposan át kell gondolnia, hogy mihez kezd. Fő munkaadója, a TV2 biztosan nem fogadja vissza, és a többi hely közül is csak egyetlen egy jelezte, hogy mehet dolgozni. Kiderült azonban, hogy nem csak Magyarországban gondolkodik, külföldön élő unokatestvére ugyanis egy másik országban segítene neki talpra állni.

“Testvére és édesanyja sem nagyon kíváncsi rá a jövőben. Egyedül az édesapja, az én édesanyám, és a felesége várja őt idekint. A töb­biekkel már mi sem foglalkozunk régóta, és Rolinak sem fáj a feje miattuk. Vannak, akik szeretik őt rajtunk kívül is. Vannak tervei, és az sem titok, én is meghívtam magamhoz őket ide külföldre, hogy akár itt is új életet kezdhetnek, ha van rá lehetőségük, módjuk. De a döntés az ő kezében van” – mondta a Borsnak Zita, Roland unokatestvére.

Damu még 2010-ben négy és fél évet kapott erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt, most különböző kedvezmények miatt egy kicsit korábban szabadulhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik