Szórakozás

Damu szabadulása miatt féltik Vajna Timit

A milliomos feleség szorong egykori párja közelgő szabadulása miatt, de ahogyan ő, úgy állítólag a színész sem szeretné viszontlátni börtönbe juttatóját.

Damu Roland már számolhatja vissza a napokat, hiszen több mint két év után végre szabadulhat, a Húsvétot pedig már otthon is tölti. Ennek azonban nagy valószínűséggel csak ő, és családja örül, Andy Vajna inkább testőröket fogadott felesége mellé.

“Lehet fogadni testőrt, de felesleges óvintézkedés. Vajna úr igyekezetét és a szerelme iránti elkötelezettségét persze tisztelem. A húsvét az újjászületés, feltámadás ünnepe mindenki, így Roland számára is. Közel két éve, a tiszalöki börtönben elvett feleségéhez, Edinához költözik, együtt ünneplik a szabadulást és a húsvét szent ünnepét. Roland nem akar tudni Tímeáról, és tudomásom szerint találkozni sem szeretne vele” – mondta a Borsnak Damu ügyvédje, dr. Sebestyén Tamás.

Korábban Vajna Timi is hasonlóan nyilatkozott. Elmondta, hogy megbocsátott már exének, és lezárta a múltat, de találkozni ő sem szeretne. A Patent nővédő szervezet azonban félti Timit, így arra buzdítja barátait és a közvéleményt, hogy bojkottálják Damut a szabadulása után.

“A nyilvánosság előtt nem látszott Damu Rolandon, hogy magába szállt volna! Persze, remélhetőleg a börtönévek végül változtattak a hozzáállásán. (…) Néha összefutunk Tímeával, és előfordul, hogy szóba kerül az ügye. A bántalmazott nők általában szoronganak, mi lesz, ha bántalmazójuk kijön a börtönből… Az egyesületünk neki is felajánlott szaksegítséget, de nem élt vele, akkor már volt ügyvédje, és pszichológushoz is járt, ugyanakkor tudja, hogy hozzánk bármikor fordulhat” – árulta el a Patent jogi képviselője, dr. Spronz Júlia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik