Szórakozás

Éden Apolka nem adja fel, hogy énekesnő legyen

Valószínűleg már nem vág falhoz senkit a hír, de újabb reality szereplő készül arra, hogy megvesse a lábát a zeneiparban.

A valóságshow-k résztvevői a nyereményeken túl, általában azzal a feltett szándékkal jelentkeznek a műsorokba, hogy ismertségükkel további előnyt kovácsoljanak, és vagy a médiában, vagy a zenei pályán tudják kamatoztatni kérdéses tehetségüket.

Így van ezzel Apolka is, az Éden Hotel legutóbbi kiesője. A főiskolás lány egyébként már részt vett néhány tehetségkutató, mint a Rising Star castingján is, de nem jutott túl messzire. Álmait azonban nem adja fel, és rendületlenül gyakorol otthonában, aminek mondjuk a szomszédok kevésbé örülnek.

“Volt már arra precedens, hogy a csöveken kopogtattak a fölső szomszédok. Nem biztos, hogy örültek annak, hogy éppen kornyikálok” – mesélte az Aktívban Apolka, aki már fel is vette első stúdiófelvételét, de további szereplésekre is vágyik.

“Én már annak is nagyon örülnék, ha lennének fellépéseim, akár hétvégente egy pubban, vagy olyan szórakozóhelyen, ahol a közönség vevő az előadásomra, vagy kíváncsiak a hangomra.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik