Szórakozás

Ettől még Berki Krisztiánnak is kicsordult a könnye

Az Éden Hotel pénteki párválasztója hatalmas érzelemcunamit eredményezett, amitől még a mindig kemény műsorvezetőnek is elhomályosodott a szeme.

A TV2 taktikai valóságshowjának legutóbbi párválasztó ceremóniája mindenkit megríkatott, és fordulatokban sem volt hiány. Az egyik legbiztosabbnak hitt páros, Peti és Apolka szövetsége pedig felbomlott. Ez persze nem volt véletlen, Peti ugyanis egy igen összetett tervet valósított meg azzal, hogy a választás előtt mindenkinek leosztotta a lapokat, így gyakorlatilag az összes lány úgy cselekedett, ahogy azt kérte tőlük. A cél pedig az volt, hogy Apolkát hazaküldje a játékból, mivel a lány már hetek óta depresszióval küzdött édesanyja betegsége miatt.

Peti a végső döntés előtt hosszú monológba fogott, amit maga sem bírt érzelemkitörések nélkül, végül az összes játékosnak hullottak a könnyei. A legmeglepőbb pedig az volt, amikor Berki Krisztián is párás tekintetét törölgette. Úgy látszik már ő se a régi, és egyre gyakrabban tör elő belőle az emberi oldala, amit azért igyekszik jól titkolni a hétköznapokban.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik