Szórakozás

Éden Hotel: Apolkát sokkolta Peti őszintesége

A péntek esti párválasztó kiesője számított arra, hogy neki kell távozni, azonban párja szavai nagyon megrázták.

Az eddigi legtöbb meglepetést tartogató párválasztó ceremóniának lehettünk szemtanúi pénteken. Peti ugyanis úgy döntött, eddigi párját, Apolkát küldi haza, és ezt egy megindító – és még Berki szemébe is könnyeket csaló – monológ után tette meg. Az Éden Hotel legutóbbi kiesője, a visszafogott Apolka a Mokkában beszélt arról, hogy élte meg a történteket.

“A döntésről tudtam, mert ez egy előre megtervezett dolog volt, tehát azzal tisztában voltam, hogy ez valószínűleg így fog alakulni. Viszont arra nem számítottam, hogy ennyire drámai lesz a kiesésem, úgyhogy nagyon megindító és megrázó volt végighallgatni Peti monológját. Erre konkrétan nem számítottam, ez ott nekem kicsit sokkoló volt. Hogy ennyire őszintén és közvetlenül elmondta, hogy ő hogy érez. Nagyon megrázó volt” – mesélte Apolka, aki azt is elárulta, hogy beteg édesanyja állapota bélyegezte meg leginkább a kinti hangulatát, de szerencsére ma már minden rendben van.

A lány egyébként pozitív élményekkel tért haza, önismereti tréningnek fogta fel a játékot, és úgy érzi, nem tett olyat, amiért szégyenkeznie kellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik