Szórakozás

Árpa Attila undorodik a celebvilágtól

Árpa Attila (árpa attila, )
Árpa Attila (árpa attila, )

Legalábbis annak egy rétegétől; a rendező a realityk világától zárkózik el teljesen. Épp ő, aki egykor "szörnyecskéket" alkotott.

Árpa Attila tabukat döntögető új filmjének, az Argo 2-nek kapcsán ült le beszélgetni a life.hu riporterével, ahol aztán a valóságshow szereplőkről, és a realityk világáról is kifejtette véleményét. A Való Világ egykori megálmodója csupán egyvalakit emelt ki a celebek sorából…

“Nem zsűrizek olyan szépségversenyen, amiben valóságshow-sztár is szavaz, nem szerepelek cikkben, amiben ő is szerepel. Van a celebeknek egy rétege, ami már tényleg az alja. Minden, amit képviselnek, szerintem gagyi és szánalmas” – kezdte gondolatait Árpa, aki elárulta, ellenérzése több puszta viszolygásnál.

“Inkább undor… Valószínűleg azért fokozottabb bennem az érzés, mert valaha közöm volt ehhez a világhoz. Láttam, hogyan jönnek létre ezek a kis szörnyecskék. Egy darabig én voltam dr. Frankenstein. Nem szégyellem ezt az időszakot, mert egyébként jó buli volt az a pár év, de büszke sem vagyok rá. Nem is csináltam sok valóságshow-t, mert a műfajt mindig gyűlöltem. (…)

Majkával a mai napig tartom a kapcsolatot és egyáltalán nem szörnyecskének, hanem rendkívül sikeres előadóművésznek tartom. (…) Akkor szerintem még szólt valamiről egy valóságshow. Megpróbáltam humort, kikacsintást, színvonalat belevinni. (…) Ami ma a képernyőn történik, ahhoz végképp semmi közöm nincsen. Néha-néha látom ezeket a torzszülötteket, akiket kiköp egy-egy valóságshow – három nap hírnév, pár botrány, aztán eltűnnek” – véli a rendező-producer, aki azt is elmondta, valósággal frászt kap attól, ha valóságshow-szakértőnek titulálják.


Fotó: Facebook

Visszatér a Shygys fiúcsapat. Részletekért katt IDE.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik