Szórakozás

Gesztesi Károly beugrójának nagy kihívás lesz a Jóban Rosszban

Már nem titok, hogy a lapátra tett színész búcsújeleneteit Barbinek Péterrel forgatja le a TV2, aki kicsit tart is a felkéréstől.

Gesztesi Károly hét év után távozott a Jóban Rosszban napi sorozatából, aminek részletei mostanra sem tisztázódtak. A színész ugyanis azt állítja, ő maga mondott fel, a csatorna azonban tartja az álláspontját, mi szerint a színész alkoholproblémái miatt nem tudta elvégezni a feladatát, ezért váltak meg tőle. Bármi is az igazság, az már biztos, hogy Gesztesit csak április 16-ig láthatják a nézők Füredi Attila karakterében, azután ugyanis Barbinek Péter alakítja majd Csillagkút polgármesterét, igaz csak két hétig, ameddig elkészülnek a búcsújelenetek.

A Jászai Mari-díjas színész úgy érzi, nehéz feladatra vállalkozott: “Teljes pályám alatt talán mindösszesen kétszer ugrottam be. Nem tudok egyik pillanatról a másikra nagyobb mennyiségű szöveget megtanulni, de még ez is hagyján. A nagyobb kihívás, hogy azonosuljak a figurával és annak elvárásaival. Szinkronszínészként dolgoztam már hasonló sorozatokon, de az egy egészen másfajta felkészültséget igényel” – mondta az Aktívnak Barbinek, aki eddig egyáltalán nem követte a sorozatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik