Szórakozás

Ezért mondhatott fel Gesztesi

Gesztesi (Gesztesi)
Gesztesi (Gesztesi)

A TV2 alkoholproblémáira hivatkozva vált meg a színésztől, Gesztesi viszont állította, ő mondott fel. Most kiderült, hogy mi állt a háttérben.

Miután a múlt héten arról számolt be minden lap, hogy a TV2 ráunt Gesztesi Károly megbízhatatlan viselkedésére, mindenkit meglepett, amikor a színész azt nyilatkozta, valójában ő mondott fel. Azért is volt meglepő a kijelentése, mert ő maga árulta el, hogy havonta 700 ezernél is több pénzt kapott a forgatásokért, ilyen összeget pedig nem dob el az ember csak úgy.

A Bors azonban most fényt derített a miértre. A lap informátora szerint ugyanis a csatorna olyan szerződést szeretett volna aláíratni Gesztesivel, aminek értelmében a színésznek bizonyos százalékot kellett volna fizetnie a TV2 felé, külsős munkái után.

“Reklámok, szinkron, színházi és egyéb fellépések: Karcsi esetében komoly pénzekről lett volna szó, amit esze ágában sem volt megosztania a tévével. Miért is tette volna? Ezért bojkottálta Gesztesi a Jóban Rosszban napi sorozatot. A csatorna bedühödött és az alkoholra hivatkozva – ami igaz is volt, Karcsi sem tagadta, hogy szeret inni – kirúgták. Arról tehát szó sem volt, hogy a sztár olyan részeg lett volna, hogy ne tudta volna ellátni a feladatát” – mondja a forrás, aki szerint Baronits Gábor is az említett szerződés miatt döntött a távozás mellett.

A TV2 tagadja a fentieket, és ragaszkodnak ahhoz, hogy Gesztesi Károlyt a jelenlegi állapotának alkalmatlansága miatt menesztették.

“Sokféle szerződés kötheti a sztárokat a TV2-höz, badarság egy kalap alá venni őket. A Jóban Rosszban színészekre vonatkozóan: a szereplők szabadon vállalhatnak színházi, szinkronszínészi feladatokat, az utolsó fillérig őket illeti az ezért járó tiszteletdíj. Senkit nem kötünk meg ebben a tekintetben. Gesztesi Károlyt sem, akivel még csak szóba sem került, hogy valaha felülvizsgáljuk, netán újratárgyaljuk a szerződését. Azért kezdeményeztük a szerződés felbontását, mert gyakorta nem tudta ellátni a feladatát” – áll a csatorna nyilatkozatában.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik