Szórakozás

Zalatnay Cini nem tud fizetni

A bíróság tegnapi ítélete szerint az énekesnőnek 1,9 millió forintot kellene visszafizetnie a felperesnek, de nincs pénze.

Mint megírtuk, Zalatnay Saroltának tegnap nagyobb kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalás miatt kellett bíróság elé állnia. Az énekesnőt bűnösnek mondta ki a Budaörsi Járásbíróság, ezért 1,9 millió forintot vissza kell fizetnie annak a nőnek, akitől öt évvel ezelőtt kölcsönkérte az összeget, ám vissza már nem adta. Továbbá a bűnügyi költségeket is meg kell térítenie.

“Nem ezt az ítéletet vártuk, felmentésért fellebbezünk. Bebizonyosodott, hogy akivel egyszer történik ilyesmi, azzal szemben már komoly előítélet van a bíróságon is. A pénzt visszafizetni nem lenne miből, ha jogerősen is helybenhagyják a most született ítéletet” – mondta a Blikknek Zalatnay a tárgyalás után, és hozzátette: a felperes ezzel az üggyel csinált reklámot az ismeretlen és rosszhírű állatmentő alapítványnak.

A pénzére váró Abonyi Mónika egyébként nem kérte a bírósági törvény szerint járó kamatokat, csupán azt a kölcsönt, amit öt évvel ezelőtt adott az énekesnőnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik