Szórakozás

Zenésztársai aggódnak Zalatnay Ciniért

Az énekesnő csalási ügyében ma születhet ítélet.

Ahogy tegnap már beszámoltunk róla, Zalatnay Saroltát nagyobb kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalással vádolják, ügyében ma már ítélet is születhet. Az énekesnő ugyanis ismerősétől még 2010 nyarán kapott kölcsön közel kétmillió forintot, amit a mai napig sem fizetett vissza.

Az egyszer már börtönbüntetést töltő híresség kilátásai nem túl jók, akár korábban elengedett egy évét is le kell majd ülnie. A Bors mai cikkéből kiderül, zenésztársai, barátai is aggódnak az ügy végkifejlete miatt.

“Csodás énekes, gimnáziumi osztálytársam is volt. Csak jót tudok mondani róla, sajnálom, hogy az utóbbi években ilyen nehéz helyzetbe került anyagilag, szerintem segíteni kéne rajta” – mondta el a lapnak Török Ádám.

“Nagyon sajnálom, hogy megint ilyen helyzetbe került, ez borzalmas. Valamit ki kell találni, miként lehetne segíteni rajta, ha itt lenne a kezemben annyi pénz, odaadnám neki, de én sem vagyok túl jó helyzetben anyagilag” – fűzte hozzá Somló Tamás, aki szerint ha lassan is, de azért össze lehetett volna rakosgatni a kérdéses összeget.

Delhusa Gjon viszont rövidre zárta a dolgot; azt mondta, ha kíváncsi arra, mi van Cinivel, majd felhívja telefonon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik