Szórakozás

Zalatnayt ismét elítélték, fellebbezett

Az énekesnő ezúttal kétmilliós csalás miatt ült a vádlottak padján. Másfél év börtönt szabtak ki rá, felfüggesztve.

Ahogy már beszámoltunk róla, Zalatnay Sarolta nagyobb kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalás miatt került ismét bíróság elé; az ügyben a mai napon az énekesnőt bűnösnek mondta ki a Budaörsi Járásbíróság.

A Bors tudósítása szerint az ítélet egy év hat hónap börtönbüntetés, három évre felfüggesztve. Zalatnay visszaesőként ült a vádlottak padján, ami már előre mutatta, hogy keményebb ítéletre számíthat.

Zalatnay Sarolta 2010 nyarán ismerkedett meg Abonyi Mónikával, a Csillagszem Állatvédelmi Alapítvány elnökével, akitől aztán pár hónappal később kölcsönt kért. Először 500 ezer forintot, majd további részletekben, összesen 1 millió 940 ezret kapott. Azzal hitegette a jóhiszemű állatvédőt, hogy lánya hamarosan érkező örökségéből mindent törleszt, de a pénz természetesen nem érkezett meg.

Update: A Blikk információi szerint az ítéletben enyhítő körülménynek számított, hogy a bűncselekmény már öt évvel ezelőtt történt és figyelembe vették az énekesnő életkorát is. Viszont az 1,9 millió forintot vissza kell fizetnie, továbbá a bűnügyi költségeket is meg kell térítenie. Zalatnay fellebbezést nyújtott be az ítélet ellen. 

Fotó: FEM3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik