Szórakozás

Muri Enikő: Szulák Andi a pótanyám

A fiatal énekes-színésznőnek rengeteget segít színházi mentora, Szulák Andrea, akinek tanácsára előző kapcsolatából is kilépett.

Az Operettszínház mentorprogramjának keretében, Muri Enikő Szulák Andreától kap támogatást, ám kapcsolatuk nem korlátozódik a munkára.

“Andi nekem a drága jó mentorom, a tanácsadóm, gyakorlatilag a pótanyukám. Rengeteget beszélgetünk, és nagyon sok jó tanácsot kaptam már tőle” – kezdte az RCNews-nak Enikő.

“Ez a mentorság igazából egy lelki kapcsolódás, egy adok-kapok történet. Itt a színházban például egy nagyon klassz büféélet van. Előadások előtt, alatt és után is tudunk beszélgetni. Nyilván, ha több szabadidőnk lenne, akkor civilben is tudnánk találkozni, de ez nekünk a második otthonunk, ezért nagyon szoros és intenzív kapcsolatot tudunk életben tartani” – vette át a szót Az ének iskolájában is tanár szerepet vállaló Szulák, aki magánéleti tanácsokkal is ellátta már az egykori X-Faktorost.

“Az előző kapcsolatommal voltak problémák, Andi pedig látta rajtam. Látta, hogy nem sugárzok, nem vagyok boldog, ezért megkérdezte, hogy mi van velem. Az ő tanácsára léptem, és kezdtem el tervezgetni a jövőmet, úgyhogy nekem Andi nagyon sokat segített magánéletileg is” – mesélte az újra szerelmes Enci.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik