Szórakozás

Muri Enikő: Szerelem volt első látásra

Az énekes-színésznő kivirult új kapcsolatában. Szerelme miatt még volt párjával is szakított.

Muri Enikő korábban kollégájával, Kerényi Miklós Mátéval alkotott egy párt, ám kapcsolatukat sokáig titkolták. Miután azonban a nyilvánosság előtt is felvállalták a másikat, hamar zátonyra futott a viszony. Most kiderült, hogy Enikő egy másik férfi miatt szakított színész párjával, akivel teljes az összhang.

Karesz januárban jött az Operettszínházba és nekem első látásra szerelem volt. Szerintem neki is, aztán óvatosan, tapogatózva összejött ez valahogy. Mindketten megbeszéltük ezt a párunkkal és próbáltuk felnőtt ember módjára megbeszélni a kapcsolatot. Volt nehéz része, de az a lényeg, hogy mi boldogok vagyunk” – mesélte Enikő a 8:08 Minden Reggel adásában.

A színésznő és ügyelőként dolgozó párja még csak néhány hónapja vannak együtt, de eddig még egyetlen veszekedésük se volt, és a közös munkák során is remekül kijönnek egymással.

“Még csak 3 hónapja vagyunk együtt Karesszal, tehát friss a kapcsolatunk, de mi nem tudunk veszekedni egymással. Ha egy vita során valamelyikünk felemeli egy picit a hangját, akkor már szólunk a másiknak, hogy figyelj, mi nem így szoktunk egymással beszélni. Azt gondolom, hogy nálunk tényleg minden rendben van” – áradozott az egykori X-Faktoros.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik