Szórakozás

Kelemen Anna feleslegesen teregette ki szexuális életét?

Tegnap bedőlt az Ulpius könyvkiadó, így több celebíró mellett Annácska is félhet, hogy nem kapja meg jussát a könyve után, amelyben minden titkát leleplezte.

Az Ulpius-ház kedd délután csődvédelmet kért, de egyelőre senki nem tudja hova tovább. Az egyik vezető a Borsnak bevallotta, hogy több szerzőjük is van, akiket még nem fizettek ki. A hírességek közül a legnagyobb vesztes Frei Tamás lehet, aki több tízmilliót bukhat el, ha a kiadó nem egyenlíti ki a számlát. A hír a legfrissebb celebköny íróját, Kelemen Annát is érzékenyen érintette. A plasztikbomba csak bízhat abban, hogy nem a semmiért vallott politikusokkal, és sportolókkal való kalandjairól.

“Nagyon csalódtam. A volt ügy­vezető óriási csaló, aki a szemembe hazudott. Van egy szerződés a kezem­ben, és mindent megteszek, hogy megkapjam a pénzem. Van olyan jogorvoslat, ami engem véd. Szerintem előbb-utóbb megkapjuk a gá­zsinkat, és megnyugtat, hogy tudom, a volt ügyvezető is megkapja majd a büntetését” – mondta a napilapnak Anna, aki korábban kikérte magának, hogy nevét egy lapon említsék a prostitúcióval, hiszen ő csak szereti a szexet és a pénzt.

Fotó: Hír24/Koczka Máté

Ajánlott videó

Olvasói sztorik