Szórakozás

Kelemen Anna nem prosti, csak szereti a szexet és a pénzt

Annácska egy olyan nő, aki elvárja, hogy nőként is kezeljék. Tehát fizessék meg neki a szexet.

Kelemen Anna elhatározta, hogy harminc napon át hirdeti magát az interneten, és aki felhívja, százezer forintért megdöntheti. A Playmate nem nagyon válogatott: új könyve kedvéért ugyanúgy befeküdt luxusszállodák és peremkerületi panellakások ágyaiba is. A harminc napos önkéntes örömlányság – ami Annácska szerint persze nem az – közben pedig életének korábbi hasonló pikáns történeteire is fény derül. Például amikor volt jobbikos képviselővel pornózott, meg négy olimpikonnal szexelt. Hogy miért csinálta ezt?

“Nekem sokáig érthetetlen volt, hogy mit, miért csinálok. Mért találkozok idegen férfiakkal, és fekszem le velük. Most ebben a könyvben nagyjából magamnak is megmagyarázom az életem, és elég szaftos a válasz” – kezdi a Hír24-nek Kelemen, aki aztán gyorsan leszögezi: ettől az egésztől ő nem vált prostituálttá.

“Kikérem magamnak, hogy a prostitúcióval egy mondatba rakjanak egyáltalán. Akkor ebben az országban aki imád szexelni nem ugyanazzal a férfival, mindenki prostituált? Vagy az a bűn, hogy pénzt kapok érte? Én ezt az egészet a szex, az élmény, a reakciók, a helyzetek, és a szituk miatt csináltam, és nem elsősorban pénzért. Amúgy sem egyértelműen pénz volt a fizetség, sokaktól ajándékokat kaptam, ez mindig valamilyen fajta megállapodás tárgya volt. Én egyébként is az a fajta nő vagyok, aki elvárom, hogy nőként kezeljenek. Tehát mindenképpen legyen ellenszolgáltatás” – fejtegette az egykori Playmate.

Fotó: Hír24

Annácska egyébként biztos benne, hogy nem fogja szegényházban végezni. A hétköznapi munkát igába hajtásnak fogja fel, de szerinte mindig lesznek férfiak, akik szponzorálni fogják.

“Ahogy a Henrik (Havas – a szerk.) mondta, vannak prostituáltak, akiket nem lenézni akarok, de szegényházban végzik. Én valószínűleg nem fogom, mert vannak munkáim, volt a tévé is, illetve még mindig van valami. Úgyhogy nekem mindig volt miből élnem. Sőt, azt is elárulom, hogy voltak olyan kapcsolataim is, akik támogattak, tehát nekem nem nagyon kellett pénzt csinálnom. A pénzért való szexelés főleg erről a harminc napról szólt… bár nem vagyok elkötelezve senki mellé, úgyhogy bármikor becsúszhat egy pasi” – tette hozzá Kelemen Anna.

A nemrég befuccsolt Édes életben is szereplő egykori Playmate egyébként nagyon büszke arra, hogy a könyv kedvéért nem kellett túl sok pasival lefeküdnie.

“Azt kell mondjam, hogy nem lettem annyira megdugva, mint amit ettől el lehetett volna várni. Valószínűleg egy kevésbé ismert lányt, aki feladna erre egy hirdetést, azt sokkal jobban használták volna a férfiak, hogy szolgáltasson. Engem pedig mindig más helyzetekben használtak. A prostituáltak nyilvánvalóan szégyennek élik meg a munkájukat, én viszont nem bánom. Úgy vagyok vele, hogy ha már közszereplő vagyok, ismerjenek meg teljesen az emberek” – mondta Anna, aki az írás közben azzal egyáltalán nem foglalkozott, hogy néha közismert szerxpartnereit kellemetlen helyzetbe hozhatja.

“Azért nem gondolom, hogy gáz lenne a partnerek bemutatása, mert akikről írtam, minden szó igaz. Ami pedig megtörtént, abban semmi szégyellnivaló nincs az én világomban. Neveket nem mondok, de azért mindenki felismerhető. Van, akire dühös vagyok, és néhol bosszúvágy is hajtott, ott talán egy kicsit jobban. Mondjuk, amikor valakinek leírjuk a péniszméretét, akit lehet hogy esetleg öt-tíz millió ember felismer, abban érzek egyfajta etikátlanságot, de lehet hogy ezt megérdemli” – zárta rövidre a szerző.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik