Szórakozás

Meghalt Győzike édesanyja

Győzike a Facebookon jelentette be, hogy édesanyja hétfőn elhunyt. Marika néninek tüdőrákja volt.

Gáspár Győzőné, Marika néni március 9-én elhunyt. A halálhírt fia, Gáspár Győző a Facebookon ezekkel a sorokkal tudatta a világgal:

“Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy
szeretett Édesanyam
GÁSPÁR GYŐZŐNÉ
2015. 03 09-én tragikus hirtelenséggel elhunyt.SZERTLEK ANYU!!!”

Győzike korábban elmondta: édesanyja súlyos rákbetegségben szenvedett. A tüdőrák miatt folyamatosan kemoterápiára járt, hiába fogott össze érte az egyébként hangos vitáiról ismert család, semmi sem tudta megmenteni.

“Nem lett jó édesanyám vérképe, és még vérátömlesztésről is szó esett. Aztán, szerencsére, erre nem lett szükség, és a harmadik beavatkozás után azt mondták az orvosok, hogy jól reagál a szervezete a kemoterápiára. Közvetlenül utána pár napig gyenge és rosszul érzi magát, de aztán megerősödik. Nagyon jó kezekben van anyukánk, ez azért megnyugtató. Nagyon sokat köszönhetünk Prof. Dr. Láng István osztályvezető főorvosnak és Dr. Láng Zsuzsának, a kezelőorvosának, akik sokat beszélgettek velünk és a lelkünket is gyógyítják, hiszen ez most nagyon nehéz időszak nekünk” – nyilatkozta még tavaly ősszel édesanyja állapotáról a Kiskegyednek Gáspár Zsolti, Győzike testvére.

Update: Gáspár Győzőnét 2015. március 12-én (csütörtökön) 14 órakor a nógrádmegyeri temetőben helyezik végső nyugalomra.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!