Szórakozás

Mégis megsérült Győzike az autóbalesetben

A showman titkolja a baleset részleteit, de azt azért elpanaszolta, hogy megint milliós károkat kell kicsengetnie, és mindene fáj az ütközés miatt.

Győzike két napja szenvedett autóbalesetet, amiről mi is beszámoltunk, miután közösségi oldalán adott hálát az Istennek, hogy senki nem sérült meg. Most úgy tűnik mégis. Szegény Győzőnek fáj a melle és a háta, aminek csak örülhet, mert ezeket a sérüléseket minden bizonnyal a légzsák okozta, de járhatott volna sokkal rosszabbul is.

“Öten ültünk az autóban, Pestre tartottunk egy megbeszélésre. Én soha nem vezetek, mert sofőröm van, ő vezetett. A balesetről nem akarok beszélni, de annyit elmondhatok, hogy megsérültem. Fáj a mellem, a hátam, és a kezem, mert hatalmas ütést kaptam” – árulta el a Borsnak Győzike.

Ha mindez nem lenne elég, még azon is aggódhat, hogy miből fizeti ki a 11 milliót érő bérautó javítási költségeit: “Tartós bérletű autóról van szó. Úgy tűnik, több mint 4 millió forint a kár, amit nekem zsebből kell kifizetnem, mert nem kötöttem CASCO-t az autóra” – mondta a realitysztár, aki mélyen hallgat arról, hogy valójában ki volt a hibás.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik