Szórakozás

Győzike életjelet adott magáról

A showman jelenleg főállású családapaként a nyugdíjasok életét éli, de azért van az a pénz, amiért újra bohóckodna.

A TV2-től kirakott, majd újra visszavett Győzike az Édes Élet tavaly októberi megszűnése óta nem szerepel egyik kereskedelmi csatorna képernyőjén sem. Kiderítettük, hogy most mivel foglalkozik.

“Jelenleg csak családapa vagyok, nyugdíjasként élek. Reggelente felkelek, vitázom a gyerekekkel, hogy felkeljenek, aztán elviszem őket iskolába, konditeremben edzek, értük megyek, és aztán együtt tanulunk. Most nincs kamera és média az életünkben, hetek óta te vagy az első, akinek nyilatkozom. Nem élvezem annyira a helyzetet, mert azért valljuk be, 1998 óta ezt csinálni nagyon nagy dolog, és most egy nagyon nagy szünetet érzek. A magyar média most ott tart, hogy a politika miatt a csatornák nem mernek belefektetni műsorokba, nem tudják, hogy mi lesz. Én csak az RTL-nél vagy a TV2-nél tudom elképzelni magam, de ott most nincs lehetőség” – mondta a Hír24-nek Gáspár Győző.

“Megmondom őszintén, már nem is esik jól bohóckodni. Jó, van az a pénz, mert van az a pénz természetesen. De már nem az van, mint 28 évesen, amikor elkezdtük a Győzike showt. 41 éves vagyok, öreg, vénnek érzem magam. Azért üzlettel így is foglalkozom, Zsolttal és édesapámmal együtt. És ami nagyon-nagyon jó dolog, hogy most már lement kilenc kiló” – tette hozzá a showman.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik